xlsj
xlsj2
xlsj3

Babarengan, Urang Menang

Xinle Xinyue Plastik Co., Ltd. mangrupikeun produsén panerapan kulit lantai roller PVC sareng PET. Perusahaan ngagaduhan alat mékanis canggih sareng bakat, sareng komitmen pikeun nyayogikeun produk, jasa sareng pasokan matérial pikeun sadayana

Produk unggulan

Portopolio produk urang sami-sami sareng bisnis global anjeun. Kami gaduh solusi pikeun kéngingkeun produk anjeun ti lantai toko dugi ka panto payun.

Kami pikir bungkus masalah. 84% konsumén nyarios yén urang dina jalur anu leres.

Nembe urang nyebarkeun hasil survey ka-5 Kemasan Matéri taunan urang. Pilarian terang naon anu aya dina pikiran konsumen nalika ngeunaan bungkus sareng kapuasan produk.