Tentang Kami

Perkenalan perusahaan

Xinle Xinyue Plastik Co., Ltd. perenahna di Dugu, kota Xinle, Shijiazhuang, propinsi Hebei Cina. Éta di antara dua Pusat Plastik (Dingzhou sareng Xinle), Éta sakitar 10 kilométer ti Jalan Raya 107, sareng posisi géografis langkung saé sareng patalimarga raoseun pisan.

Perusahaan urang aktipitas produksi produk plastik pvc ti mimiti taun 1980an sareng ngarengsekeun lini produksi kulit lantai sareng instalasi dina taun 2008. Ayeuna urang gaduh langkung ti 200 padamel, utamina produksi rupa-rupa tengah-tengah sareng low lantai mobil sipil, mobil kulit lantai, lantai bungkus doormat non-slip sareng sajabina, sareng ogé urang gaduh lébar paling nasional pikeun produk 2,5-4 méter pikeun nyugemakeun pasar lokal sareng luar negeri.

Perusahaan saprak didirikeun, ngandelkeun kualitas pikeun salamet reputasi kanggo ngembangkeun. Whit state-of-the -art téknologi sareng alat-alat, perusahaan perenahna dina kaunggulan basa plastik, dina waktos anu sasarengan, nganggo bahan baku anu pangsaéna, digabungkeun sareng téknologi produksi anu hadé produksi kami tina lantai sareng kulit, kulit kaén anu henteu dianyam, lantai bolu, lantai pvc murni sareng lantai komersial dijual ka kota-kota domestik utama sareng di mancanagara sapertos Mid-Asia, Asia wétan Kidul, Afrika Kidul sareng Éropa Wétan sareng sajabana. Kualitas produk anu saé sareng jasa saatos jual anu saé ngahontal reputasi anu saé sareng kecap-tina-bulan. 

Ulang lini produksi 4m, urang ngawangun lini produksi lébar 4 méter di 2012, ieu mangrupikeun lini produksi anu munggaran pikeun lantai 4 méter, ngajukeun kosong lapangan lantai Cina waktos éta, sareng salami 8 taun ka pengker, kami ngumpulkeun anu beunghar pangalaman dina ngahasilkeun ngalangkungan studi sareng panilitian urang tanpa henti. kami diala seueur pesenan ti dunya sareng konsumén domestik. Lantai na kuat pisan sareng éndah pikeun warna sareng ciri anu unik. Hatur nuhun pisan kanggo bantosan rerencangan lami urang sareng miharep babaturan anyar urang merhatoskeun pisan pikeun lantai ieu.