Taros Kami

Xinle Xinyue Plastik Co., Ltd.

Alamat

Zona industri Dusi, kota Dugu, Xinle City, Shijiazhuang, Cina

Telepon

Penjualan: 0086-13032621581

Sokongan: 0086- (0) 311-88558098

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami