Lantai bolong

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Lantai bolong kalénder ku permukaan pilem percetakan piaraan, bahan plastik daur ulang batin sareng patukang tonggong sareng bolong-hideung atanapi bodas. Kandelna ngeunaan 0.35-0.4mm, lébar tradisional 1.83m / 2.0m, beuratna sakitar 0.7kgs / sqm.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami