Warta

  • Naon prospek lantai palastik PVC anu nembé naék?

    Lantai plastik PVC kusabab panggunaan matérialna tiasa diénggalan lingkungan anu ramah lingkungan, saluyu sareng tren lingkungan ayeuna, tiasa disebatkeun janten industri matahari terbit. Ningali ka hareup, lantai plastik PVC bakal ngagaduhan rohangan pangembangan anu langkung lega. Lantai plastik PVC ogé bakal ...
    Maca deui
  • Kebangkitan gancang lantai PVC atanapi bakal ngarobah pola industri lantai anu aya?

    PVC seueur dianggo di seueur industri hilir, diwakilan ku pipa sareng propil. Numutkeun kana statistik inpormasi Longzhong, dina aplikasi hilir PVC dina 2018, proporsi pipa sareng propil masing-masing 27% sareng 24%. Dina taun-taun ayeuna, tapi aya industri di ...
    Maca deui
  • Ramalan sareng Analisis ngeunaan kaayaan ayeuna sareng trend pangwangunan pasar PVC Cina dina taun 2020

    PVC mangrupikeun produk klorin organik panggedéna di Cina, sareng konsumsi klorin na nyumbang 40% tina total produksi klorin di Cina, sareng éta mangrupikeun produk utami pikeun nyaluyukeun kasaimbangan klorin alkali. Numutkeun data, dina akhir taun 2019, total kapasitas produksi kubah ...
    Maca deui
  • Canton Fair Online

    Pameran Guangzhou dina Jalur Jun.15-Jun.25 Kami gaduh kasempetan pikeun nyandak bagian dina Pameran Guangzhou Juni.15-Jun.25. dugi ka 20 dinten damel detail pembaruan ngeunaan produk, sapertos poto, inpormasi sareng pidéo sapertos dina, ngadamel desain anu ditingalikeun, dugi ka upacara pembukaan, éta sibuk ...
    Maca deui
  • Ngeunaan promosi iklan koran sareng majalah luar negeri

    Kalayan sumpingna taun énggal 2020, ogé patepung sareng Corvi-19, Pameran pameran sareng pameran ogé henteu tiasa ngundang urang asing pikeun nganjang ka pabrik urang, janten, éta masalah ageung nalika kami pendakan di lantai ékspor. Kalayan bantosan sareng dukungan HeBei GuoRui Information Technologe Co., ltd, kami ngiklankeun ...
    Maca deui