Kebangkitan gancang lantai PVC atanapi bakal ngarobah pola industri lantai anu aya?

PVC seueur dianggo di seueur industri hilir, diwakilan ku pipa sareng propil. Numutkeun kana statistik inpormasi Longzhong, dina aplikasi hilir PVC dina 2018, proporsi pipa sareng propil masing-masing 27% sareng 24%. Dina taun-taun ayeuna, tapi aya industri di seueur industri hilir PVC, nyaéta industri lantai PVC. Proporsi tina total paménta PVC ogé ningkat tina 3% dina 2014 janten 7% dina 2020.

Ayeuna, konsumsi taunan lantai PVC langkung ti 300 juta m2, anu ngadorong pamekaran gancang industri lantai PVC domestik, sareng ngawangun opat basa industri di Beijing, Zhangjiagang, Shanghai sareng Guangzhou. Diantarana, Beijing utamina ngimpor produk coil, Zhangjiagang mangrupikeun daérah industri lambar PVC sareng WPC pangageungna di Cina, sedengkeun Beijing sareng Shanghai pekat sareng perusahaan kelas pvc kelas dalam sareng luar negeri di bumi sareng luar negeri, sareng kaluaran total tina opat ieu daérah nyatakeun langkung ti 90% produksi domestik.

Pangsa pasar domestik kirang, sareng diperkirakeun ngagentos lantai lamina sareng komposit kapayunna

Ayeuna, kusabab pangaruh ditampa masarakat anu handap, lantai PVC biasana dianggo di sakola, rumah sakit, halte beus sareng daérah umum anu sanés, sareng panggunaan padumukan langkung kirang.

Dibandingkeun sareng nagara maju, skala pasar lantai PVC di Cina masih dina tingkat anu handap. Dina 2017, paménta Cina pikeun lantai PVC ngan ukur 4,06%, sareng masih seueur kénéh tempat pertumbuhan. Lantai PVC Cina biasana dianggo pikeun hiasan umum, sedengkeun 50% di Amérika Serikat dianggo pikeun hiasan bumi. Kalayan pertumbuhan pendapatan nasional, panerapan lantai PVC bakal langkung éksténsif kapayunna. Diperkirakeun yén lantai PVC bakal ngagentos lantai laminasi sareng lantai komposit sacara signifikan dina 5-10 taun ka payun, sahingga ningkat pisan pangsa pasar dugi ka 8% - 9%.

Ékspor lantai PVC naék pesat

Tina 1,39 juta ton di 2014 janten 3.54 juta ton di 2018, volume ékspor lantai PVC di Cina parantos ningkat 1,5 kali dina lima taun ka pengker, kalayan rata-rata tingkat pertumbuhan taunan 27%. Tingkat ékspor taunan naékna ningkat tina US $ 1,972 milyar janten US $ 1,957 milyar di 2014. Di payun, sareng kamajuan sareng terobosan téknologi sareng téknologi produksi perusahaan lantai PVC Cina, paménta ékspor lantai PVC Cina bakal teras dirangsang.


Pos waktos: Okt-27-2020