Warta Perusahaan

  • Naon prospek lantai palastik PVC anu nembé naék?

    Lantai plastik PVC kusabab panggunaan matérialna tiasa diénggalan lingkungan anu ramah lingkungan, saluyu sareng tren lingkungan ayeuna, tiasa disebatkeun janten industri matahari terbit. Ningali ka hareup, lantai plastik PVC bakal ngagaduhan rohangan pangembangan anu langkung lega. Lantai plastik PVC ogé bakal ...
    Maca deui
  • Canton Fair Online

    Pameran Guangzhou dina Jalur Jun.15-Jun.25 Kami gaduh kasempetan pikeun nyandak bagian dina Pameran Guangzhou Juni.15-Jun.25. dugi ka 20 dinten damel detail pembaruan ngeunaan produk, sapertos poto, inpormasi sareng pidéo sapertos dina, ngadamel desain anu ditingalikeun, dugi ka upacara pembukaan, éta sibuk ...
    Maca deui