PET fetl biru nyokong

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Biru piaraan dirasa nyokong biasana kalénder sareng percetakan piaraan fim anu didesain modéren, bahan daur ulang palastik jero, patukang tonggong biru 85g, kandelna sakitar 0,8mm, beurat 0,85kgs per sgm, Lebar tradisional 1,83m / 2.0m.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami