PET RED dirasa balik

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Dipasang ku pilem percetakan piaraan, bahan plastik batin sareng tonggong dirasakeun beureum, 70g / m2, kandelna kira-kira 0.7mm, beuratna sakitar 0.7kgs per sgm, lébarna 1,83 m / 2.0m tradisional.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami