bolu loine, 09m-.mm

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kalénder ku permukaan pilem PET sareng bahan résin parawan, ngagurilap kalayan desain modis, ngadukung krim warna sareng grid atanapi tiasa nyetak logo anu dipesen ku anu mésér. Kandel tradisional kalayan 0.9mm, 1.0mm, 1.2mm, Lebar ofl 1.83m / 2.0m. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami