Produk

  • wide viny| felt backing

    viny lega | asa didukung

    Permukaan percetakan pilem PVC dilaminasi ku bahan palastik jero anu nganggo 200g / 500g Kandel 2.0mm / 2.5mm, lebar 3,3m-4m
  • Vinyl flooring 4m wide 1.2mm thickness mesh backing

    Vinil lantai 4 lébar 1.2mm ketebalan bolong ngadukung

    Pvc percetakan permukaan bahan palastik jero sareng patukang tonggong sareng bolong, kandelna 1.2mm, lebar 3,3-4m, beurat 1,85kg / sgm.
  • PET blue fetl backing

    PET fetl biru nyokong

    Biru piaraan dirasa nyokong biasana kalénder sareng percetakan piaraan fim anu didesain modéren, bahan daur ulang palastik jero, patukang tonggong biru 85g, kandelna sakitar 0,8mm, beurat 0,85kgs per sgm, Lebar tradisional 1,83m / 2.0m.
  • Mesh flooring

    Lantai bolong

    Lantai bolong kalénder ku permukaan pilem percetakan piaraan, bahan plastik daur ulang batin sareng patukang tonggong sareng bolong-hideung atanapi bodas. Kandelna ngeunaan 0.35-0.4mm, lébar tradisional 1.83m / 2.0m, beuratna sakitar 0.7kgs / sqm.
  • PET RED FELT BACKING

    PET RED dirasa balik

    Dipasang ku pilem percetakan piaraan, bahan plastik batin sareng tonggong dirasakeun beureum, 70g / m2, kandelna kira-kira 0.7mm, beuratna sakitar 0.7kgs per sgm, lébarna 1,83 m / 2.0m tradisional.
  • sponge loine, 09m-.mm

    bolu loine, 09m-.mm

    Kalénder ku permukaan pilem PET sareng bahan résin parawan, ngagurilap kalayan desain modis, ngadukung krim warna sareng grid atanapi tiasa nyetak logo anu dipesen ku anu mésér. Kandel tradisional kalayan 0.9mm, 1.0mm, 1.2mm, Lebar ofl 1.83m / 2.0m. 
  • PVC FLOORING 0.35MM-0.7MM,

    PVC Ngalayang 0.35MM-0.7MM,

    Dipasang ku pilem pvc sareng bahan plastik didaur, permukaan ngagurilap kalayan desain modis sareng ngadukung hideung nganggo grid bodas; ketebalan tradisional 0.35mm, 0,5mm, 0.6mm, 0.7mm kalayan lébar 1.83m / 2.0m.
  • PVC SPONGE FLOORING .

    PVC SPONGE NGAPUNG.

    Kalénder ku permukaan pilem PVC sareng bahan résin parawan, hérang sareng desain modis, ngadukung krim warna sareng grid atanapi tiasa nyetak logo anu dipesen ku anu mésér. Kandel tradisional kalayan 0.9mm, 1.0mm, 1.2mm, Lebar ofl 1.83m / 2.0m.
  • Flower type

    Jinis kembang

    spésifikasi konci / fitur khusus : Permukaan piaraan 0,04mm Kandelna 1.2mm Lebar 2m Panjang 30m Beurat 420g / m2 Ngunggah kuantitas: 42000 léngkah pangolahan sqm : percetakan – lebur panas-calendaer – palapis – ngagulung – aplikasi pengepakan: pikeun lantai di ékspor utama kamar pasar : Asia Wétan Éropa Wétan Tengah / Afrika Kidul Afrika Pakét sareng kiriman : FOB PORT: Xingang Packing: dina pp anyaman kantong gulungan Unit: per roll Ukuran gulung: Dia 23cm x 2m Bobot bersih: 24kgs Gr ...
  • Black fiber glass flooring 0.4mm

    Lantai kaca hideung serat 0.4mm

    Detil produk Lantai kaca serat hideung 0.4mm Lantai bolong tina bolong tonggong hideung didamel tina bahan résin daur ulang pvc, palapis pilem percetakan pvc desain sareng lapisan pvc sambungan ngeunaan 0,04mm, tiasa didamel permukaan lemes atanapi permukaan anu timbul. spésifikasi konci / fitur khusus Permukaan PET 0,04mm Kandelna 0,40mm Lebar 2m Panjang 30m Beurat 720g / m2 Ngunggah kuantitas: léngkah ngolah 36000 sqm / 20 GP – nyetak – lebur panas –kalendaer – palapis – gulung ...
  • PURE PVC flooring 0.35mm

    Lantai PVC Murni 0.35mm

    Detil produk Lantai PVC Murni 0.35mm Lantai pvc murni tina patukang tonggong hideung didamel tina bahan résin daur ulang pvc, palapis pilem percetakan pvc desain sareng lapisan pvc sambungan ngeunaan 0,04mm, tiasa didamel permukaan lemes atanapi permukaan anu timbul. spésifikasi konci / fitur khusus permukaan PVC 0,04mm Kandelna 0,35mm Lebar 2m Panjang 30m Beurat 520g / m2 Ngunggah kuantitas: 52000 sqm / 20 léngkah ngolah GP – nyetak – lebur panas –kalénderér – palapis – ngagulung – p ...
  • PURE PVC flooring 0.50mm

    Lantai PVC Murni 0.50mm

    Detil produk Lantai PVC Murni 0.50mm Lantai pvc murni tina pangrojong hideung didamel tina bahan résin daur ulang pvc, palapis pilem percetakan pvc desain sareng lapisan pvc sambungan ngeunaan 0,07mm, tiasa didamel permukaan lemes atanapi permukaan anu timbul. spésifikasi konci / fitur khusus permukaan PVC 0,07mm Kandelna 0,50mm Lebar 2m Panjang 30m Beurat 720g / m2 Ngunggah kuantitas: 36000 léngkah sqm / 20 léngkah ngolah GP – nyetak – lebur panas –kalendaer – palapis – ngagulung – p ...
12 Teras> >> Halaman 1/2