PVC Ngalayang 0.35MM-0.7MM,

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Dipasang ku pilem pvc sareng bahan plastik didaur, permukaan ngagurilap kalayan desain modis sareng ngadukung hideung nganggo grid bodas; ketebalan tradisional 0.35mm, 0.5mm, 0.6mm, 0.7mm kalayan lébar 1.83m / 2.0m.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami