PVC SPONGE NGAPUNG.

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kalénder ku permukaan pilem PVC sareng bahan résin parawan, hérang sareng desain modis, ngadukung krim warna sareng grid atanapi tiasa nyetak logo anu dipesen ku anu mésér. Kandel tradisional kalayan 0.9mm, 1.0mm, 1.2mm, Lebar ofl 1.83m / 2.0m.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami