Vinil lantai 4 lébar 1.2mm ketebalan bolong ngadukung

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pvc percetakan permukaan bahan palastik jero sareng patukang tonggong sareng bolong, kandelna 1.2mm, lebar 3,3-4m, beurat 1,85kg / sgm.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami